YENİ SEÇİLEN BAŞKAN HEDEFLERİNİ ANLATTI
962 okunma

YENİ SEÇİLEN BAŞKAN HEDEFLERİNİ ANLATTI

Denizli Terziler Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ahmet Can, yeni dönemde hedeflerini ve oda için yapacağı çalışmaları anlattı.

ABONE OL
31/01/2022 10:24
YENİ SEÇİLEN BAŞKAN HEDEFLERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli Terziler Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ahmet Can, göreve gelmesinden dolayı üyelere teşekkür ederek, başkanlık dönemini iyi değerlendirmek için çalışacaklarını ifade etti. 200’e yakın terzinin bulunduğunu ifade eden Başkan Can, hedeflerini dile getirerek; “Esnafların faydasına yönelik pozitif değişiklikler yapacağız. Odamızın yapması gereken görevleri harekete geçireceğiz. Vizyon olarak yeni jenerasyona hitap eden geleneksel meslekleri değiştirmek için çalışacağız. Önceki yapılan hizmetlerin üzerine koymak için uğraşacağız” dedi.


“YENİ NESLİ BU MESLEĞE YÖNLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”


Terzilerin genel sıkıntısının personel yetişmemesi olduğundan söz eden Can, “Şu anda personel yetişmiyor. Esnaflarımız çırak bulamıyor. Çıraklık eğitimde yeni yetişen neslin kabiliyetlerine mesleklere yönlendirilmesi için gayretlerimiz olacak. Okuyan herkes memur olacak diye bir şey yok” dedi.


“E-TİCARET AKTİF OLARAK KULLANILACAK”


Başkan Can şöyle konuştu; “Üyelerin imalat sektöründeki fuarlara aktif katılmasını teşvik edeceğiz. Markalaşma yönünde üyelere öncülük yapacağız. Yeni Pazar açılımı yönünde Tüm dünyaya satış yapması için E-Ticaretin aktif kullanılmasını sağlayacağız. Yeni yetişen öğrencilere özellikle meslek öğrenen öğrencilere maddi destek sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: Abdullah GÖNÜLTAŞ-ÖZEL HABER

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.