HER KATEGORİDE İDDİALIYIZ
484 okunma

HER KATEGORİDE İDDİALIYIZ

Alt yapılarda süper amatör ligde gösterdiği başarı ile bilinen Dokuzkavaklarspor’da sportif direktör İsa Bay, her kategoride iddialı olduklarını ve Dokuzkavaklarspor ailesi olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerinin altını çizdi.

ABONE OL
01/02/2022 16:53
HER KATEGORİDE İDDİALIYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

U16,18 ve süper amatör liglerde takım olarak çok iyi sonuçlar almaya devam edeceklerini ve devam eden sezonda tek hedeflerinin şampiyonluklar yaşayarak bütün kupaları almak olduğunun altını çizen Dokuzkavaklarspor sportif direktörü İsa Bay, Üç kategoride çok iyi sonuçlar alıyoruz. Bizim hedefimiz üç kategoride de şampiyonluklar yaşamak ve kupaları alarak Dokuzkavaklarspor’a getirmek. Yıllardır özlemini çektiğimiz ve bu sezon gerçekleştirdiğimiz başarılar yılların verdiği çalışmaların ödülüdür. Süper amatör ligde tek hedefimiz play off maçlarına kalmak. Bunu da başaracak güce sahip bir takımız. Zaman zaman istemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Dokuzkavaklarspor ama öyle ama böyle play off maçlarına mutlaka kalacaktır dedi.

Editör: Orhan MIKIROĞLU / HABER MERKEZİ

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.