NEREYE KADAR-EMRE GÜLER
1773 okunma

NEREYE KADAR-EMRE GÜLER

ABONE OL
26/08/2023 11:32
NEREYE KADAR-EMRE GÜLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanatçı, söz yazarı ve bestekar olan Emre Güler, küçük yaştan bu yana müziğe olan tutkusunun on üç yaşlarında Bob Dylan, Sting,Beatles, Queen  gibi efsaneleri keşfetmesiyle çok geçmeden gitar ve mızıka çalmaya başlamış. İlk şarkı sözünü ve bestesini 19 yaşında ‘Deniz Feneri’ adlı şarkısıyla single albüm yapan sanatçı şarkı sözü yazarlığının en büyük tutkusu olduğundan bahsetti.

Müzik dışında profesyonel olarak mühendislik yapan sanatçı halen yaşamını Amerika’da sürdürüyor.

Duyarlı, farkındalıklı kişiliği ve duygusal yapısı ile hayattaki olumsuzluklara son derece tepkili olan ve bunu şarkılarında yansıtan değerli sanatçı, yalnızca şarkılarında farkındalık yaratmakla kalmayıp maddi manevi elinden gelenin en iyisini yapan ve yapmaya çalışan, insani yönü sanatçı kişiliğinin önüne geçen, dik duruşa sahip saygıdeğer sanatçı.

Sanatçının müzik yaşamı ile ilgili kendisiyle Instagram da son derece keyifli bir canlı yayın söyleşimizde olmuştu. O zamandan bu yana sanatçı tüm hızıyla üretmeye devam ediyor. Sözü ve bestesi kendisine ait şarkılarını dinlediğinizde sizi bazen hüzün pınarının içinde, bazen düşündüren, bazen sorgulatan, bir yandan müziğin tınısı melodisi akışında huzuru içinize çekerken anlam yüklü sözler ile de düşünmekten sizi alamayan altı dolu sözler, dolayısıyla daha samimi şarkılar çıkıyor sanatçının heybesinden.

Nereye Kadar…

– Her yıl olduğu gibi bu yılda yine üretmeye yeni şarkılar albümler çıkarmaya tüm hızınızla devam ettiniz. Bu şarkılarınızın çıkış hikayesini bizimle paylaşır mısınız?

– Bu sene 3 şarkılık ‘’Özlem ‘’albümü ve tek şarkılık ‘’Pinokyo’’ albümünden sonra yine tek şarkılık ‘’Nereye Kadar’’ şarkısını yayınladım.

Nereye kadar şarkısının ne zaman nerede nasıl yazıldığını hatırlamıyorum. Genellikle şarkılarımın nasıl çıktığını üzerinden zaman geçtikten sonra hatırlamam, çünkü aniden gelir sözler, melodi ve duygular… Sonrasında da çok irdelemem nasıl olduğunu sadece çalar ve söylerim. Çalıp söyledikçe şarkı olgunlaşır ve kayıt yapılacak kıvama geldiğinde de stüdyoya gireriz. Şarkının sözleri bana o an bir şeyler hissettirmiştir tabi ama önemli olan dinleyiciye şimdi neler hissettiriyor?

– Benim de bildiğim üzere ST Yapım Şirketi ile çalışıyorsunuz ‘Nereye Kadar’ şarkısı için de bu böyle miydi?

– Şarkıyı tüm şarkılarımda birlikte çalıştığım Yaşar Taner düzenledi ve ST stüdyolarında kayıtlarını tamamladık.

– ‘Nereye Kadar’, şarkının güzelliği ile klipi de ekstra dikkat çekti. Klibi ilk izlediğim zaman duygu yüklü manevi anlamda huzur dolu sıcacık bir görüntü vardı. Baba kız aynı karede gururun huzurun fotoğrafı.

– Şarkının klibini kızımla birlikte tasarladık ve kurguladık. Müziğin ve melodilerin peşine düşen bir baba kız hikayesi…Bu sebeple bizim için çok değerli bir hatıra ortaya çıktı. Klibi Seferihisar  Sığacık’ta çektik. Klibimiz YouTube@emre.guler.official kanalında yayındadır.

Söz-Müzik: Emre Güler

Düzenleme: Yaşar Taner

Gitarlar: Cantekin Alp

Bas Gitar: Kubilay Sanat

Davul: Alper Celbiş

Keman: Çağlar Haznedaroğlu

Mix-Mastering: Meriç Dem

Sevgiyle, hoşça ve güzelliklerle kalın…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.