ÇİVRİL EMİNE ÖZCAN ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI DÜZENLEDİ
  • Horoz Medya
  • Genel
  • ÇİVRİL EMİNE ÖZCAN ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI DÜZENLEDİ
130 okunma

ÇİVRİL EMİNE ÖZCAN ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI DÜZENLEDİ

Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi.

ABONE OL
21/05/2024 14:51
ÇİVRİL EMİNE ÖZCAN ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI DÜZENLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emine Özcan Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan, birbirinden değerli ve önemli projelerin yer aldığı ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ törenle açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından sergi alanını gezen protokol üyelerine öğrenci ve öğretmenler, projelerin nasıl geliştirildiğini ve çalışma yöntemlerini anlattı. Sergideki ürünleri tek tek inceleyen Kaymakam Akbulut, projenin yapım ekibindeki öğrencilerden projeler hakkında bilgiler aldı.

Etkinlik sonrasında bilgi veren İlçe Milli eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan bu tür etkinliklerin öğrenci ve öğretmenlerin motivasyonlarının gelişmesi ve ilgi alanlarının belirlenmesinde önemli olduğunu belirterek; “TÜBİTAK tarafından desteklenen bilim fuarlarıyla öğrencilerin hayal güçlerinin geliştiğini ve merak duygularının keşfedildiğini burada gördük. Geleceğimiz olan çocuklarımızın çok zeki ve çalışkan olduklarını bizlere gösterdiler. ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ öğrencilere bilim ve teknolojiyi daha çok sevdirdiğini, ortaya iddia koyduklarını bizlere göstermiş oldu. Projelerin geliştirilemesinde ve fuarın açılmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen, idareci ve öğrenci velilerine teşekkür ederim” dedi.

Fuara, Kaymakam Hasan Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisine katılan Kaymakam Hasan Akbulut, Okul Müdürü Durmuş Ali Çakıroğlu ile öğretmenlere ve öğrencilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. HABER MERKEZİ

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.