KADIN GİRİŞİMCİLERDEN KASAPOĞLU’NA ZİYARET
200 okunma

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN KASAPOĞLU’NA ZİYARET

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Taşçıoğlu ve İl İcra Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

ABONE OL
30/06/2024 16:02
KADIN GİRİŞİMCİLERDEN KASAPOĞLU’NA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş’ın da yer aldığı ziyarete, Saime Gödeoğlu, Fatma Yavuzer, Gülfizar Akköse, Filiz Işıktaş, Çisem Sarıkaya, Gülizar Özlü, Şebnem Soyak, Gözde Otçu Kabak ve Bahar Ateşer katılım sağladı. Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeleri, ilk olarak kendilerini tanıttı. Farklı sektörlerde hizmet veren kadın girişimciler, faaliyet alanlarına ilişkin bilgi aktardı. Denizli sanayisinde ve iş dünyasında kadının yeri, kadın girişimcilerin desteklenmesi, hedeflenen projeler ve olası iş birliklerinin ele alındığı görüşmede, sektörlerin yaşadığı kronik sorunlar da konuşuldu.

BAŞKAN KASAPOĞLU’NDAN KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK

Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu’nun TOBB’un önemli projelerinden biri olduğunu belirten Başkan Kasapoğlu, Denizli sanayi Odası olarak proje bazlı çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. Kadın istihdamının arttırılmasının yanı sıra kadın yönetici ve kadın girişimci sayısının da artmasına yönelik çalışmaları desteklediklerini ifade eden Başkan Kasapoğlu, kadınların iş hayatındaki yerinin güçlendirilmesi için Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte önemli projelerin hayata geçirilebileceğinin altını çizdi.

BAŞKAN TAŞÇIOĞLU TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Kasapoğlu’na teşekkürlerini sunan Başkan Ayla Taşçıoğlu ise, yürüttükleri çalışmaları anlattı. Hayata geçirdikleri projelerin detaylarını paylaşan Taşçıoğlu, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmek istedikleri ve kent için büyük önem taşıyan projeleri olduğunu dile getirerek, “Görünen değil çalışan kadın olmak istiyoruz” dedi. Abdullah GÖNÜLTAŞ

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.