29 Ekim Cumhuriyet Bayramı PAÜ’de Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı 
  • Horoz Medya
  • Genel
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı PAÜ’de Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı 
358 okunma

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı PAÜ’de Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı 

ABONE OL
23/10/2024 12:35
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı PAÜ’de Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlediği Cumhuriyet Paneli ile birlikte çeşitli spor ve gastronomi aktiviteleri, müzik ve dans gösterileri, tiyatro gösterisi, konser, sanal borsa açılışı gibi etkinliklerle kutladı. Etkinlikler, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan başta olmak üzere Denizli protokolünden farklı isimleri bir araya getirdi.

PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Cumhuriyet Paneli ile başlayan etkinlikler, Kınıklı Merkez Kampüs’te gün boyu devam etti. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal’ın panelde, Prof. Dr. Selma Sevinç Orhan, Prof. Dr. Mithat Aydın, Prof. Dr. Osman İsmail Özdel, Prof. Dr. Koray Özcan ve Prof. Dr. Ali Ünal konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Orhan: “Atatürk’ün hayali bir piyasa toplumu yaratabilmek” Panelde, ilk olarak “Cumhuriyet ve Kapsayıcı Ekonomik Kurumlar” başlıklı sunumunu gerçekleştiren PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma Sevinç Orhan, Cumhuriyet devriminin ekonomik ve politik kurumlar açısından ne anlama geldiğini açıklayarak kalkınma üzerindeki etkilerini aktardı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.