ŞERMET’İN BAYRAMPAŞA TAKTİĞİ HAZIR
336 okunma

ŞERMET’İN BAYRAMPAŞA TAKTİĞİ HAZIR

İkinci yarının ilk maçında gelecek hafta deplasmanda Bayrampaşa ile oynayacak Kızılcabölükspor bu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kızılcabölükspor teknik direktörü Hasan Şermet, Bayrampaşa maçında rakibini kanatlardan vurmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
13/02/2022 23:01
ŞERMET’İN BAYRAMPAŞA TAKTİĞİ HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci yarı maçlarında hata yapmamaları gerektiğini ve her maçın çok büyük önem taşıdığının altını çizen Kızılcabölükspor teknik direktörü Hasan Şermet, Bayrampaşa maçında istedikleri oyun planlarını sahaya yansıttıkları takdirde kesinlikle İstanbul’dan üç puanla dönebileceklerini dile getirdi. Kızılcabölükspor teknik direktörü Hasan Şermet,” Gelecek hafta cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Bayrampaşa maçı bizim açımızdan son derece önemli bir maç. Takım olarak idmanlarda çok iyi durumdayız. Bunu sahaya yansıttığımız takdirde kesinlikle üç puanla döneceğimizden eminim. Rakibimizin zayıf noktalarını biliyoruz. Buna göre gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Eğer futbolcularım istediklerini yerine getirirlerse ikinci yarının ilk maçından rahatlıkla puanla dönebiliriz” dedi.

Editör : Orhan MIKIROĞLU / HABER MERKEZİ

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.